22 éve dolgozok. Ennyi munkatapasztalatot képtelenség lenne leírni, így nagyobb vonalakban lentebb megemlítem őket. Informatikus közgazdász diplomával rendelkezek. Középiskolai tanulmányaim során képesített könyvelő és számítástechnikai programozó érettségit tettem, valamint ötödéven vállalkozási ügyintéző OKJ képesítést szereztem. Tanulmányaim során angol nyelven tanultam és vizsgáztam. Mivel keveset gyakorolom, így azt szoktam mondani, hogy megértetem magam és egyébként is a gugli a barátom.

 

Szarvasmarha és juh felvásárlással, valamint exportálással foglalkozó cégnél:

Teljeskörű ügyintézés és adminisztráció. Kapcsolattartás és ügyintézés a tulajdonosokkal, a munkavállalókkal, a hatóságokkal, a partnerekkel, az ügyvéddel, a könyvelővel, a beszállítókkal. Árajánlatok bekérése. Könyvelés elősegítése és ellenőrzése.

Személyszállítással foglalkozó autóbuszos társaságnál:

Teljeskörű ügyintézés, az ügyvezető, a könyvelő, a sofőrök és a fuvarszervező munkájának segítése. Alkalmi és határozatlan idejű dolgozók felvételének intézése, bejelentése. Kimutatások készítése. Hatósági ügyintézések. Kapcsolattartás a partnerekkel. 9 devizanemben pénztárosi feladatok ellátása. Kulcs-Soft programok használata.

Munkaügyi kirendeltségen és okmányirodában:

Köztisztviselőként TÁMOP 2.1.6. szakmai- és pénzügyi feladatok ellátása. Közfoglalkoztatási programokkal kapcsolatos pénzügyi feladatok. Vezetői engedélyekkel kapcsolatos ügyintézések.

Biztosítónál:

Üzletkötő, majd értékesítési vezető. Biztosítási és banki termékek értékesítése, toborzás, kiválasztás, mentorálás.

Kózházban:

Gazdasági ügyintéző-kontroller.

Elektronikai gyártó cégnél:

Toborzási munkatárs, Dokumentációs ügyintéző.

Önkormányzati vagyonkezelőnél:

Ügyvezető igazgató titkárnője.

Húsipari cégnél:

Gazdasági ügyintéző, titkárnő.