Nem hiszek az előre megadott csomagárakban. Abban hiszek, hogy Ön elmondja vagy megírja, hogy mit szeretne és én átgondolom, hogy ezt mennyi idő alatt tudom elvégezni. Például egy alap irodai asszisztencia az egyik cégnél napi fél órát vesz igénybe, míg egy nagyobb cégnél napi 2 órát. A hosszú távú együttműködés alapja a pontos elszámolás. Emiatt is fontos, hogy mindketten úgy érezzük, hogy jó szerződést kötöttünk. Amennyiben tehát nem eseti, hanem folyamatos munkavégzésről lenne szó, akkor az elvárásai alapján egyedi, kedvezményes árajánlatot fogok készíteni Önnek.

 

 

Nagy általánosságban elmondható, hogy munkától függően, eseti munkavégzésnél az árak 2500 Ft+ÁFA/óra és 4500 Ft+ÁFA/óra ár között mozognak a munka jellegétől függően. 

 

Személyes találkozást is igénylő munkát Szeghalom 30 km-es körzetében vállalok. Ebben az esetben az utazási költséget és az eltelt idő óradíját alapárral is belekalkulálom a díjba.

 

Egyszerű internetes oldal létrehozás:

Kapott szöveggel és képekkel 100 000 Ft + ÁFA.

Plusz a táhely és a domain költsége a szolgáltató felé.

Karbantartási díj az elvégezendő munkától függ, egyedi megállapodás alapján.

 

Facebook oldal létrehozása 30 000 Ft + ÁFA kapott szöveggel és képekkel. Karbantartás, moderálás egyedi megállapodás szerint. 

Google oldal létrehozása 30 000 Ft + ÁFA kapott szöveggel és képekkel. Karbantartás, moderálás egyedi megállapodás szerint. 

 

Gépelés egyszerű szövegszerkesztéssel: 5 Ft + ÁFA/karakter

 

 

A munkaidőm hétfőtől péntekig 08-16 között van, de ezen kívül is elérhető vagyok telefonon 20 óráig, üzenetben 22 óráig.

 

Hétvégén és munkaszüneti napokon +50% felár. Sürgősségi éjszakai munkavégzés estén szintén +50% felár, sürgősségi 16-20 óra közötti munkavégzés esetén +25% felár. Kérem, hogy kalkulálja bele, hogy nem csak kizárólag Önnek dolgozok, így nem 100%, hogy előre nem egyeztetett időpontban tudok sürgősségi munkát vállalni!

 

Egyedi megbízás esetén a munka elkészültével, folyamatos megbízás esetén heti egy alkalommal állítom ki Önnek a számlát 3 napos fizetési határidővel, melyet elektronikus úton juttatok el Önhöz.